Site icon SEFA KARAHAN

25. REKLAMCILAR TAHTAYA DERS ZİLİ ÇALIYOR!

IAA Genç Profesyoneller ekibi olarak birlikte hazırladığımız ve aşağıda bilgisini vereceğim etkinlik için çok çaba sarfedildi. Verimli geçeceğini düşündüğüm programın reklam ve iletişim sektörünün gelecek yıllarına ışık tutacağını düşünüyorum. Aşağıda etkinliğin basın bülteni duyurusu ve afişini göreceksiniz.

IAA Reklamcılar Tahtaya, bu defa dijitalin reklam ve iletişim alanındaki etkilerini gözler önüne sererek konu ve konuklarıyla buluşuyor.

IAA Uluslararası Reklamcılık Derneği Genç Profesyonelleri tarafından düzenlenen, “Reklamcılar Tahtaya” Eğitim Seminerlerinin 25.si, 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü İstanbul Ortaköy’deki Galatasaray Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Yıllardır, ünlü reklamcılar, sektör takipçileri, çalışanlar ve öğrenciler için bir buluşma noktası haline gelen etkinlikte, yine çok önemli isimler tahtanın başına geçiyor: Emre Faks, Alemşah Öztürk, Mevlüt Dinç ve Erdil Yaşaroğlu.

29 Mayıs 2010 günü ilk zil, Starcom MediaVest Group CIO’su Emre Faks’ın “Bir parça dijital… Daha fazla değil!” konulu dersi için çalacak. Ardından yine sektörün önemli isimlerinden biri ve 41? 29! Dijital Ajans’ın Başkanı Alemşah Öztürk “Geleceğin ajansları ve dijital pazarlama” konusuyla sektör deneyimlerini konuşturacak.

Verilecek 45 dakikalık öğle teneffüsünden sonra, bilgisayar oyunları alanında başarılı bir isim olan ve Sobee Studios Genel Müdürü Mevlüt Dinç “Oyun içi reklam” konu başlığı altında deneyimlerini aktaracak. Etkinliğin son dersi, sosyal medyanın önemli isimlerinden biri olan karikatürist Erdil Yaşaroğlu’nun, sohbet tadındaki söyleşisi ile son bulacak.

Dijital dünyadaki reklam ve iletişimin irdeleneceği 25. Reklamcılar Tahtaya etkinliği hakkında tüm sorularınızı aşağıdaki iletişim bilgilerinden sorabilirsiniz.

“Ayrıntılı bilgi için; 0212 325 3788 telefonla IAA Türkiye Bölüm Sekreterliği’nden Ayşenur Yürekli’yi arayabilir, ya da iaaturkey@iaaturkey.com adresine elektronik posta atabilirsiniz.

Exit mobile version